Dekorlys på Ekebergresturanten

Digital Media Group hadde gleden av å representere OsloDJ på Ekebergrestauranten, der vi tok oss av installasjonen av dekorlys og miljøbelysning for arrangementet levert av OsloDJ. Vi setter pris på tilliten og ser frem til fremtidige samarbeid. 🌟 #DigitalMediaGroup #OsloDJ #Lysdesign #Miljøbelysning #EventTeknologi #Arrangementer #TakkForOppdraget

Tribuner til Norway Open

Digital Media Group var med stolthet leverandør av tribuneløsninger under Norwegian Open i Drammen denne helgen. Våre allsidige og effektive tribuneløsninger er skalerbare, og de passer sømløst inn selv på de mest plasskrevende områdene. Vår tilnærming til denne oppgaven involverte plasseringen av fire mindre tribuner rundt spilleområdet i stedet for én stor tribune. Vi er …

Konsertproduksjon med Rotlaus

Vi samarbeidet med East Valley Event for deres konsert med et lokalt band og Rotlaus. Vårt team leverte scenen og riggteknisk støtte for konserten, som trakk 1500 feststemte deltakere til Alvdal. Vi er takknemlige for det hyggelige og vellykkede samarbeidet med arrangøren.

Konferanse for Delloite

Deloitte ble samlet på The Thief for en konferanse, hvor vi bidro med lyd- og presentasjonsteknikk for å sikre en sømløs gjennomføring av møtet. Vi er takknemlige for tilliten og muligheten til å være en del av dette arrangementet.

Tolk og konferanse for Kulturrådet

Under Kulturrådets arrangement og konferanse sørget Digital Media Group for den tekniske gjennomføringen, og resultatet var en sømløs produksjon. Vi er glade for å ha vært en del av dette arrangementet.

Event for Helsedirektoratet

Helsedirektoratet arrangerte en hyggelig fest for sine medarbeidere, der vi tok en kreativ tilnærming til både belysning og dekor. Både vi og kunden er svært tilfredse med det oppnådde resultatet, og vi setter pris på muligheten til å ha bidratt til arrangementet.

Produksjon for LDO

Vi leverte en helhetlig konferanseløsning med streaming og lydteknikk for LDO sin årskonferanse. Vi er takknemlige for å ha bidratt til gjennomføringen av en fantastisk konferanse med innhold som engasjerte og fascinerte deltakerne.

Utekino på Knettsætra i Trysil

For andre gang var vi til stede i Trysil på fjellet for å arrangere utendørskino med visning av filmen «Flåklypa». Dette oppdraget var ekstra spennende, da det involverte transport av utstyret til 900 meters høyde over havet, kombinert med kraftig vind og temperaturer som nådde ned til -21 grader på kveldstid etter visningen. Vi er …