UTLEIE OG EVENTPRODUKSJON

Årsmøter, konferanser, foredrag, kurs….

Vi hjelper deg gjerne med et skreddersydd resultat enten du skal ha en halvdag, heldag eller weekend konferanse med underholdning, paneldebatt eller annet spennende innhold. Ønsker du fornøyde deltakere men er usikker på om gjenomføringen er «teknisk korrekt» iht ønsket resultat?

Da kan du ta kontakt med oss for en befaring eller videre hjelp til planleggingen for å se hvordan vi kan helt eller delevis hjelpe dere med avviklingen.

Enten du skal ha en enkel Powerpoint presentasjon eller en hel konferansedag med flere foredragsholdere, flere presentasjoner, video og andre innlegg så kan vi bistå med det visuelle inntrykket, enten det er på stedets eget prosjektor og lerret eller om du ønsker en totalleveranse med også dette i lokaler som ikke innehar denne teknikken.   Vi skreddersyr et hvert prosjekt helt etter dine faktske behov.

Lyd er viktig til en konferanse. Derfor har vi et bredt utvalg både paneldebattløsninger til trådløse bøyler for foredragsholdere til talerstolløsninger. Lyden ut kan leveres i alt fra små anonyme plassbesparende systemer til store høyttalerflater for krevende store applikasjoner.   Vi tilretter alt etter dine faktiske behov.

DMG er en totalleverandør og kan tilby konkurransedyktige streamingpakker. Enten enkel løsninger rettet mot facebook eller heldagsseminarer på lukkende sider kun du og dine kan delta på.

Thomas Dalby i DMG

Thomas Dalby

@prosjektleder konferanse

Etter 20 år i bransjen har vi hjulpet kunder med de fleste type utfordringer tilknyttet kongress og konferanser. 
Vår brede erfaring og  kompetanse gir deg som vår kunde en trygghet på at det vi sier vi løser skal du være trygg på at vi løser for deg.

For deg som skal vise en 

Presentasjon

Vi har Profesjonell klikker

Vi bruker markedets beste klikkersystem fra MicroCue for en bekymringsfri presentasjonsgjennomgang.

Vi har Monitorer

Vi leverer flere ulike monitorløsninger for scenebruk. Her har vi løsninger som både kan vise tid, speiling av presentasjon og notatfelt, enten i samme skjerm eller fordelt på egne skjermer.

Vi har Backupsystem

Som en del av våre AV-tekniske tjenester kjører vi om ønskelig vårt mest driftsikre powerpointsystem der en maskin tar over den andre om maskinen skulle falle ut.

Digital Media Group 

Vi hjelper deg å bli sett bedre, hørt bedre og forstått bedre…

Bildeteknikk

Vi installerer gjerne skjermer og lerret i lokalet du skal arrangere i. Vi har god erfaring med levereranser og avvikling av storformat og media.

Lydteknikk

Vi leverer gjerne helt eller delevis det tekniske behovet nødvendig for konferansen. Vi har et stort utvalg mikrofoner, lydanlegg og avviklingsutstyr for ulike opgaver.

Streaming

Streaming av konferansen enten internt eller offentlig er en av mange muligheter vi kan hjelpe dere med.

Lys og dekor

For å unngå at konferansen oppleves som statisk og grått så anbefaler vi at deler av segmentet der det er foredrag, media eller interkativitet på "scenen" at også øvrige arealer lyses opp i friske og spennende farger og rammer inn arrangementet i dekor og miljøbelysning.

Lydteknikk

Bildeteknikk og Media

Konferanseteknikk
Vi setter pris på om du kan bruke noen minutter på å fylle ut gjeldene skjema slik at vi får den informasjonen vi trenger for å gi deg et tilbud på en løsning som blir riktig for dere.

1. VÅR KONTAKTPERSON HOS DERE

2. Kundeinformasjon

Denne informasjonen trenger vi for å opprette et kundekort å lage et tilbud. Har du leid fra oss før eller er regestrert som kunde trenger du bare å fylle inn annen nødvendig informasjon.
Den adressen dere bruker for å ta imot faktura og bilag etter oppdraget er utført.

3. OM ARRANGEMENTET

Her fyller du inn informasjonen vi trenger om stedet du skal ha arrangementet. Dette gir oss også muligheten til å ta kontakt med "stedet" for spørsmål og svar vi måtte ha av teknisk art.
Hvilken dato vi kan begynne og rigge og klargjøre jobben. Hvis et arrangement starter på morgenen er vi i mange tilfeller "låst" til å rigge senest ettermiddag/kvelden før. Arrangementer av mindre størrelser som starter etter klokken 11:00 kan i enkelte tilfeller rigges samme dag.
Når slutter arrangementet slik at vi kan begynne vår nedrigg.
Hvis du har et kompleks dokument ønsker vi at du heller laster det opp under kategorien "filer".
Click or drag a file to this area to upload.
Her kan du laste opp filer, bilder, kjøreplan og mye mer

4. UTSTYR OG TEKNISK BEHOV

Under skal du prøve å beskrive og huke av det behovet dere har så godt som mulig. Er du usikker kan du skrive hva du tenker av et behov i tekstboksen nederst.

(Du kan gjerne velge flere)

This is the heading