Konferanseteknikk

Årsmøter, konferanser, medarbeider samlinger å mye mer. Vi hjelper deg å bli sett og hørt tydelig! 

Vi hjelper deg gjerne med et skreddersydd resultat enten du skal ha en halvdag, heldag eller weekend konferanse med underholdning, paneldebatt eller annet spennende innhold. Ønsker du fornøyde deltakere men er usikker på om gjenomføringen er «teknisk korrekt» iht ønsket resultat?

Da kan du ta kontakt med oss for en befaring eller videre hjelp til planleggingen for å se hvordan vi kan helt eller delevis hjelpe dere med avviklingen.

Enten du skal ha en enkel Powerpoint presentasjon eller en hel konferansedag med flere foredragsholdere, flere presentasjoner, video og andre innlegg så kan vi bistå med det visuelle inntrykket, enten det er på stedets eget prosjektor og lerret eller om du ønsker en totalleveranse med også dette i lokaler som ikke innehar denne teknikken.   Vi skreddersyr et hvert prosjekt helt etter dine faktske behov.

Lyd er viktig til en konferanse. Derfor har vi et bredt utvalg både paneldebattløsninger til trådløse bøyler for foredragsholdere til talerstolløsninger. Lyden ut kan leveres i alt fra små anonyme plassbesparende systemer til store høyttalerflater for krevende store applikasjoner.   Vi tilretter alt etter dine faktiske behov.

DMG er en totalleverandør og kan tilby konkurransedyktige streamingpakker. Enten enkel løsninger rettet mot facebook eller heldagsseminarer på lukkende sider kun du og dine kan delta på. Vi har også egen designeravdeling som kan bistå med HTML og andre media applikasjoner til dine livesending.

  • Telt og utendørshaller
  • Lydteknisk utstyr
  • Lysdesign og miljødekor
  • Sceneteknisk utstyr eller produksjon
  • Streaming og AV
  • Flerskjermsproduksjon
  • Crew, teknikere og prosjektledelse