UTLEIE OG EVENTPRODUKSJON

Trenger du en god og moderne streaming løsning til ditt arrangement?
Gjør som noen av våre mange kunder og velg streaming med Digital Media Group

Har du lyst å ta en titt på noe av arbeidet vi har gjort for noen av våre kunder?

 

Trykk på bilde under for å komme inn i katalogen vår med et utvalg arrangementer som er åpent for publikum.

 

Vi har en rekke andre produksjoner og arrangementer men som ikke er offentlig og ligger derfor ikke inne i vår portefølje.
På vår dStream konto finner du en rekke produksjoner gjort med DMG dStream. Kun offentlige arrangementer ligger tilgjengelig her. Vi har også en rekke lukkede arrangementer der kundens innhold er privat.

Portefølje

Plattformer

Vi er Vimeo partner og tilbyd kvalitetstreaming via Vimeo sin plattform. Herifra kan vi streame over på alle tenkelige plattformer eller implementere det direkte på din egen nettside. 

Vi kan streame din sending på:
– Youtube
– Facebook
– Instagram
– Twitch
– Zoom og Teams
og mange fler
Dette er vår enkleste streaming løsning for deg som «bare» vil ha et arrangement streamet. Vi har mobile enkle løsninger som gir en god og profesjonell «look» og mulighet for opptil 4 kameaer. 
 
Systemet kan også kombineres med input av powerpoint og eller video og noe enkel grafikk og plakater kan brukes.. 

Basic Streaming

Pro Streaming

Vår profesjonelle løsning er hva du kan forvente av en pro Streaming løsning. 
 
Du kan få bevegelige og motoriserte kameraer, levende bilde, bilde i bilde (PIP), overlays, grafikk for å nevne noe. 

Løsningen gir også mulighet for enkelt å kombinere dette med vår AV-teknikk løsning der du også kan få samme innhold ut på husets lerret eller skjermer. 
Vi leverer godt vante og profesjonelle lydteknikere som både kan broadcast lyd men også konferanse og livelyd. Dette gjør at du enkelt kan belage deg på at personen vi sender fører deg igjennom hele arrangementet uten stopp. 

Vi leverer også gode lydmiksere, trådløse mikrofoner og øvrige teknikk for det som måtte trenges til oppdraget. 

Lydteknikk

Reporter

Noen ganger har man behov for å enten på livesendingen eller direkte i salen å få opp en utsending som er ute å gjør et oppdrag som skal brukes i produksjonen, litt som en nyhetssending. 

Her kan vi hjelpe deg med både å gjøre det live eller gjøre forhåndsopptak på en måte som gir deltakerne i salen følelsen av at det skjer live. 
Å ha deltakere inn fra zoom og teams til å delta live på stream eller i salen er som sikkert mange merket i covid19 ikke en enkel sak. Vi har siden før Covid19 ga mange en brå læringskurve på dette erfart og utviklet både rutiner men også sammensatt utstyr for dette så tidlig som i 2013. Vi vil derfor påstå at vi er godt rustet på å sette sammen en slik produksjon. 

Hybrid

Presentasjonsteknikk

Å streame budskapet å aktøren på samme tid krever godt utstyr. Vi har profesjonelt utstyr for alt mellom klikkeren og  mikrofonen for å gjøre dette både sømløst og lekkert. 

Her leverer vi også skjermløsninger på gulvet, såkalt monitorer for både presentasjonsvindu og notat. 
Ofte kan det være behov og kombinere streaming med også formidling av lyd og bilde på husets lerret eller skjerm. 

 

F.eks så ønsker man ofte at PPT presentasjoner, video e.l også blir vist i rommet og på stream samtidig. Da trenger du en egen AV-Teknikk løsning for dette. 

 

Les mer om dette her

AV-Teknikk

Step 1 of 11


Vimeo er en profesjonell tjeneste som tillater alle type PRO tjenester du kan forvente av en seriøs streaming aktør.

Youtube er en gratistjeneste som leverer opptil 1080p streaming med en rekke muligheter. Anbefales at du har kanal og side fra før.

Facebook er en gratistjeneste som leverer opptil 720p+ og 1080p i enkelte tilfeller. Du bør ha side og nettverk klart ved bruk.

Flere kanaler? Hvis du har behov for å være på flere kanaler og plattformer samtidig uten å måtte "dele" streamen videre så velger du denne.