UTLEIE OG EVENTPRODUKSJON

Tolk- og lytteutstyr

Digital Media Group hjelper deg med enkle systemer til større komplekse oppsett

Digital media Group har over mange år vokst og blitt en solid aktør i Norge på tolkeutstyr til konferanser og arrangementer som trenger enkel eller avansert tolketeknikk. 

Vi leverer over hele Norge 

Bruk vårt skjema under her for å få et uforpliktende tilbud på ditt arrangement. 

 

Vi leverer til Tingretten, Konferansesentre, formidlings byråer for tolker, selskaper med internationalt samarbeid, konferanser med flere. 

Hva kan vi levere?

DMG kan tilby komplette tolketekniske leveranser eller en sømløs totalproduksjon for hele arrangementet.

Totalproduksjon

la oss i dmg stå for produksjonen så slipper du. Vi leverer ofte hele leveranser der våre systemer jobber sammen sømløst. alt fra tolkedelen til lyttere men også av med bilde på lerret, lyd i salen, presentasjonsteknikk og mer. vi har teknikken slik at du kan fokusere på budskapet.

Mobilt Tour Guide utstyr

vårt spesiallagde tour guide system fra norske dal.engineering er et system som er kryptert fra ende til annen, samtidig snakker det med vårt tolkeutstyr å kan fungere som lytteenhet på mindre krevende oppdrag med under 100 lyttere. Systemet passer også utmerket til å ta med seg ut og brukes rundt i hele norge som mobilt tolkeanlegg.

Tolkebokser

utenom å ha standard iso klassifiserte tokebokser for 1-2 personer har vi også kompakte bord bokser for lokaler som ikke har plass til en ordinær tolkeboks.

Tolkeutstyr

Fra Norske dal.engineering har vi flotte konsoller med headsett som enkelt lar tolken gjøre en god jobb. vi leverer alltid våre løsniger med flere type headsett slik at tolkene får et headsett dem vil like å bruke over flere timer. systemet er brukervennlig


Lytting

For små og store areaner

Vi har også teknikk for

Teksttolk

Har ditt arrangement et behov for skjermer i salen for live teksttolking eller tekstolking direkte over på en stream? 

Vi har utstyret for å få det til. Hør med oss for mer informasjon.

Tegntolk

Å bruke tegntolk live på «scenen» eller på en stream er enklere enn du tror. Vi sørger for at tolken vises tydelig på stream eller skjermer i salen for tilhørere med dette behovet. 

Tolkeutstyr og tolketeknikk
Vi setter pris på om du kan bruke noen minutter på å fylle ut gjeldene skjema slik at vi får den informasjonen vi trenger for å gi deg et tilbud på en løsning som blir riktig for dere.

1. VÅR KONTAKTPERSON HOS DERE

2. Kundeinformasjon

Denne informasjonen trenger vi for å opprette et kundekort å lage et tilbud. Har du leid fra oss før eller er regestrert som kunde trenger du bare å fylle inn annen nødvendig informasjon.
Den adressen dere bruker for å ta imot faktura og bilag etter oppdraget er utført.

3. OM ARRANGEMENTET

Her fyller du inn informasjonen vi trenger om stedet du skal ha arrangementet. Dette gir oss også muligheten til å ta kontakt med "stedet" for spørsmål og svar vi måtte ha av teknisk art.
Hvilken dato vi kan begynne og rigge og klargjøre jobben. Hvis et arrangement starter på morgenen er vi i mange tilfeller "låst" til å rigge senest ettermiddag/kvelden før. Arrangementer av mindre størrelser som starter etter klokken 11:00 kan i enkelte tilfeller rigges samme dag.
Når slutter arrangementet slik at vi kan begynne vår nedrigg.
Click or drag a file to this area to upload.
Her kan du laste opp filer, bilder, kjøreplan og mye mer

(Du kan gjerne velge flere)