Podcast blir mer populært

En klassisk Duo Oppsett for et objekt og en programleder. I denne settingen ble også det hele filmet slik at man hadde en lyd og videopod.
En klassisk Duo Oppsett for et objekt og en programleder. I denne settingen ble også det hele filmet slik at man hadde en lyd og videopod.

#Podcast har tatt verden med storm og spesielt i lille #Norge har podcast blitt mer og mer populært.

På #Vegascene i Oslo har vi hatt flere små oppsetninger og #podcaststudio tilgjengelig for #kunder som ønsker tilgang på gode #studioer med både plass og stillhet til å gjennomføre en god #innspilling .

Hva er Podcast?

Podcast er en enkeltepisode eller serie med forhåndsinnspilte lydprogram som kan være alt fra humor snakk, debatt, diskusjoner, nyheter, intervju, fortellinger og mye mer. Det er blitt så populært at både Google og Apple har utviklet egne tjenester nettopp for dette mediet.

Hvordan funker Podcast for meg som bruker?

Hos DinStream Studio som driftes av oss i DMG så har vi gjort det så enkelt som mulig. Vi leverer et komplett oppsett med bord, stoler, mikrofoner og utstyr slik at du både kan spille inn selve dialogene, men også spille inn effekter, musikk, telefonsamtaler og mye mer. Du får rett og slett et komplett studio.

Hva med VideoPod / Videoblogg / Vlog

Mange begrep men litt av samme. Vi har også løsninger som lar deg enten streame eller gjøre opptak av podcasten din. Vi har valgt å kalle dette #videopod . Ved å kombinere video med podding får du tilgang på flere publikummere og får samtidig delt dette på tvers av flere plattformer.

Man kan også leie utstyret uten å måtte leie studio

Det er ikke et krav å måtte leie et studio fra DinStream eller DMG for å få tilgang til profesjonelt utstyr. Vi har ferdige pakker og løsninger for både amatører og profesjonelle brukere. Men ønsker du alt ferdig satt opp for deg så er et DinStream studio det du skal ha.

Overblikksbilde av podcast studio før innspilling på både lyd og video
Overblikksbilde av podcast studio før innspilling på både lyd og video

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.