Streaming for Fagforbundet Post og Finans

Velkommen til både streaming og kultur på vega scene for Fagforbundet

Vi hadde gleden av å bistå #fagforbundet med digitale løsninger og teknisk streaming og flerkameraproduksjon for avdelingen #postogfinans . Arrangementet foregikk på #vegascene i #oslo og var et vel gjennomført arrangement både på lokasjon og på nett. Vi fikk også gleden av å jobbe med #bareegil i #bareegilband.

Produksjonen foregikk på Salongen som er et av Vega Scene sine storstuer. Her er det installert en løsning med flerkamera og full grafikkpakke og streamingløsninger for distribusjon over på nettet på enten kundens egne plattformer eller via våre lukkede løsninger. Her ble det valgt en kombi da det var økt ønske om synlighet og lett tilgjengelighet.

Vi lagde også landingside og satt opp infrastrukturen rundt arrangementet på nett for kunden på en enkel og minimalistisk måte som passet tema.

Teknikere gjør siste justeringer i salen samt desinfisering før kunde innslipp for å gjennomføre Streaming og flerkameraproduksjon på vega scene
Teknikere gjør siste justeringer i salen samt desinfisering før kunde innslipp.

Et godt resultat handler om god planlegging

Vi er glade for et godt samarbeid i forkant av arrangementet. Med slike produksjoner er det ønskelig å fremme et tydelig budskap. Å ha flere intervjuobjekter i salen å live på streaming av disse, var det key å planlegge arrangementets innhold til den minste detalj.

Vi avdekket derfor tidlig sammen med kunden, både nødvendighet og behov til arrangementet. Dette gjorde at avviklingen ble et knirkefritt resultat.

Noen av «triksene» som ble brukt, var blant annet og forhånds innspille taler og «snutter». Noe som opprinnelig var ønskelig og streame inn i arrangementet via Zoom og lignende løsninger.

Dette er svært ekstremsport om man ikke har tilgang på teknikk og bistand på begge sider eller brukere som er godt vante til slik teknologi.

Ved å gjøre en slik forhåndsinnspilling, beholder man kontrollen over arrangementet. Man har også kontroll på lyden som også er ganske essensiell på en stream.

Kulturellt innslag en god bonus for å få seere!

Kunden forsto tidlig nytteverdien av å «sprite» opp streamen med underholdning for de mange som fulgte med. Avslutningsvis ble det i dette arrangementet til glede for alle et lenger sett med vår nasjonalskatt #bareegil fra #bareegilband.

Vi takker for tilliten.

Ønsker du å lese litt om noen av våre tjenester som ble benyttet her?

DinStream.no

Flerkamerautstyr og produksjon

Lydprøver av Bare Egil Band før Streaming produksjonen skulle starte. Her forbereder vi oss til streaming og flerkamera produksjon på vega scene i oslo
Lydprøver av Bare Egil Band før Streaming produksjonen skulle starte

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.