Tekniske Tjenester

Hvordan kan vi hjelpe deg?

Tekniske tjenester er det vi kaller oppdrag der vi utformer en leveranse basert på en blanding av flere tekniske aspekter for å gi deg som kunde et ønsket resultat. Ofte er det en del av et event eller som en underleveranse til et selskapslokalet, hotell eller konferansesenter. Utvalget under er ikke det totale av hva vi tilbyr men det mest A-typiske vi pleier å levere ukentlig.

Vi har også flere tjenester enn oppført på denne siden. Ta derfor kontakt med oss.

Profesjonell Streaming

Profesjonell streaming for produksjoner som krever noe av det beste på markedet. Vi leverer alt fra 720P til 4K.

Les mer her om profesjonell streaming

Les mer her om gjør det selv Streaming

Tolkeutstyr

Vi leverer alt fra enkle til store og avanserte tolkeløsninger for møter og konferanser.

Les mer her

Flerskjerm og bilde

Konferanser, kickoff eller events krever til tider avansert bildebehandling og teknikk for å fremgi den beste visuelle effekten.

Les mer her

Votering

Vi leverer fra enkle mobilbaserte mentometerløsninger til avanserte iPadløsninger i samarbeid med bransjeledende leverandører.

Les mer her

Paneldebatt

Paneldebatter og konferanser trenger krevende utstyr til tider.

Les mer her

Pressevegg

Pressevegg i ulike former og fasonger, størrelser og plasseringer, inne eller ute. Vi hjelper deg fra ide til ferdig leveranse.

Les mer her

Messeteknikk

Enten du skal ha en stand på et hotell eller i et av de store areanene har vi løsninger som passer for små og store utstillere.

Les mer her

DMG Utekino

Vi er blant de få leverandørene i Norge som leverer profesjonelle utekinoløsninger i flere formater for både ute og innebruk. Lisenser? Lokasjoner? Mat, drikke eller toaletter? Ikke noe problem!

Les mer her