Kjøp reklameplass på Utekino

[vc_row][vc_column][porto_diamonds label=»»][vc_column_text]

Gjør deg synlig på en av våre utekinoer

På flere av våre utekinoer kjører vi reklame før en visning. Deler av inntektene for dette går til arrangør i form av rabatter. 
Du får derfor synliggjøring av ditt varemerke samtidig som du støtter en filmvisning. 

Vi kjører en 15min ad slot før selve visningen der du kan kjøpe 60 sekunder slots. 

Prisen varierer på lokasjon, antall seere og om varemerke som skal vises er et lokalt produkt eller nasjonalt varemerke. 

Ønsker du priser eller mer informasjon rundt å ha reklame på en utekino arrangert av DMG Utekino nær deg, kan du ta kontakt på utekino(a)dmg.no .

[/vc_column_text][vc_separator color=»white»][vc_single_image image=»16861″ img_size=»full» label=»»][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_separator color=»white»][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_btn title=»Vi tilbyr gratis befaring, book time her» color=»juicy-pink» size=»lg» i_icon_fontawesome=»fas fa-braille» add_icon=»true» link=»url:https%3A%2F%2Fwww.dmg.no%2Fbefaring%2F|title:Befaring||»][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_separator color=»white»][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_custom_heading text=»Fyll ut skjema å motta et uforpliktende tilbud eller samtale med oss

Du kan også ringe på +47 23140402 og taste 2 for en uforpliktende samtale» google_fonts=»font_family:Bad%20Script%3Aregular|font_style:400%20regular%3A400%3Anormal»]

Er du firma, organisasjon eller representerer en avdeling innen det kommunale? Da trenger vi deres org nr i meldingsboksen lenger ned for å få lagt dere inn for å lage et tilbud.
(Du kan merke flere)
(Du kan merke flere)
Eks: 1-3 januar 2019
Kort om behovet, ting vi bør vite om, info om deg som kunde o.l.
[/vc_column][/vc_row]