Grafikk og overlays

[vc_row][vc_column][porto_diamonds image1_id=»25670″ label=»» image2_id=»25669″ image3_id=»25375″][vc_column_text]

Grafikk og overlays

GreenScreen gir deg muligheten å legge digitale effekter rundt og i et bilde for å kunne formidle et budskap på et eller flere måter.
Ta kontakt med oss rundt GreenScreen løsninger.
Se her for noen eksempler på standard grafikk. Vi kan også lage dette for deg på forespørsel. eks din logo eller elementer over bilde som representerer tema eller ønsket inntrykk. 

Noen eksempler:
– Logo i bilde. 
– Nedteller / klokke. 
– Grafikk elementer eks triangler, kvadrater osv. 
– Twitter. 
– Facebook kommentarer, (kan modereres). 
– Youtube kommentaerer (kan modereres).

og mye mer

[/vc_column_text][vc_separator color=»white»][vc_single_image image=»25671″ img_size=»full» label=»»][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_separator color=»white»][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_btn title=»Vi tilbyr gratis befaring, book time her» color=»green» size=»lg» i_icon_fontawesome=»fas fa-braille» add_icon=»true» link=»url:https%3A%2F%2Fwww.dmg.no%2Fbefaring%2F|title:Befaring||»][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_separator color=»white»][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_custom_heading text=»Fyll ut skjema å motta et uforpliktende tilbud eller samtale med oss

Du kan også ringe på +47 23140402 og taste 2 for en uforpliktende samtale» google_fonts=»font_family:Bad%20Script%3Aregular|font_style:400%20regular%3A400%3Anormal»]

Er du firma, organisasjon eller representerer en avdeling innen det kommunale? Da trenger vi deres org nr i meldingsboksen lenger ned for å få lagt dere inn for å lage et tilbud.
(Du kan merke flere)
(Du kan merke flere)
Eks: 1-3 januar 2019
Kort om behovet, ting vi bør vite om, info om deg som kunde o.l.
[/vc_column][/vc_row]