DMG Prosjektleder

Skal du arrangere et event eller en konsertproduksjon men mangler kompetanse og erfaring til å stå i hele prosessen alene?

Da kan DMGs prosjektledere hjelpe deg. Vi hjelper flere små og store kunder med ulike problemstillinger hvert år.

Noen typiske oppgaver vi utfører er

  • Teknisk befaring med utleier, bymiljøetaten, kommune eller andre.
  • Kartlegging av teknisk behov på tvers av arrangør og eksterne deltakere.
  • Logistikk og bemanning.
  • Innhente kompetanse og eksterne leverandører til andre oppgaver utenfor vårt primærområdet. Dette kan f.eks være catering, telt eller underholdning/artister m.m.
  • Kjøreplaner og koordinering.
  • Digitalt arbeid, print og synliggjøring.

Vi utfører det meste eller har nettverket til å løse det for deg. Fordelen er at ved å bruke en prosjektleder fra DMG samler du informasjonen på et sted om du vil, istedenfor å forholde deg til mange parter.

Ta kontakt med oss for mer informasjon. DMG leier pr idag kun ut prosjektledere til egne produksjoner vi er en del av helt eller delvis og ikke som rene konsulenter.


Her kan du bestille prosjektleder-arbeid til prosjekter og avtaler du har med oss der vi skal utføre koordinering eller ledelsesarbeid. Husk og fylle ut booking nr og ditt kundenummer for at gjeldene oppgave skal gå igjennom.


PRISINFORMASJON:
Prisen for gjeldene prosjekt pr time pr prosjektleder og budsjettavklaring ligger i ditt prosjektlederdokument. Du bekrefter kun her hvor mange timer du tillater oss å maksisum bruke på oppgavene i denne saken. Vi vil ta kontakt om vi trenger mer tid eller om oppgaven ikke er gjennomførbar på oppført ønsket tid.