Event`s og Arrangementsteknikk

Event`s, utallige mange muligheter

DMG har lang erfaring med en rekke type events og arrangementsteknikk. Fokuset til et godt event er at samlingen av deltakere og mennesker får både den opplevelsen og informasjonen man setter fokus på i forkant. Detaljer å god planlegging er viktige nøkkelfaktorer for et vellykket event, enten det er et kombinert fest og lanserings event eller kunde event med fremvisning av nye produkter og tjenester.

Hva du enn skal arrangere har vi teknikken, kunnskapen og nettverket til å hjelpe deg helt eller delvis i prosessen. Vi jobber gjerne med dine medarbeidere for å legge den røde tråden eller vi kan ta på oss helt eller delvis ansvaret for produksjonen.

 

Ute eller inne

Det er store forskjeller med å arrangere et arrangement ute kontra å gjøre det inne. Her spiller HMS og tekniske erfaringer for praktisk gjennomføring en stor rolle. Vi i DMG har blitt satt på prøvelser i mange år på enkle og store ambisiøse prosjekter der kundens ønske vs praktisk gjennomførbarhet ofte ikke spiller på lag. Vi kan stolt si at vi har gode referanser på å både overraske og finne kompromisser for våre kunder å ofte til det bedre.

 

Typiske arrangementer som blir utført

Vi utfører ofte oppdrag vi aldri klarer å sette navn på eller putte i en boks der kreativitet og nyskapende ideer blir satt i live i samarbeid med fler. Men vi ønsker allikevel å liste opp noen typiske oppdrag vi ofte møter på å utfører for våre kunder. Finner du ikke “ditt” event i lista ber vi deg om å utfordre oss.

  • Arrangementer for kundens kunder med alt fra produktlansering, mingletreff til presentasjoner og foredrag.
  • Festarrangementer eller jubileer med ymse blandinger av flere type ting.
  • Konferanseproduksjon eller årsmøter med afterpartys og underholdning.
  • Design og dekor til nevnte oppdrag m.m.
  • Mobile oppdrag eller flerlokasjonsoppdrag on site ute eller inne i regi av en produktturne eller synliggjøring.

 

Mulighetene er mange å kun fantasiene setter grenser. Hør med oss idag om hvordan vi kan hjelpe deg. Les også noen av våre artikler om tips og triks og rådgivning for et godt resultat.