Good Contents Are Everywhere, But Here, We Deliver The Best of The Best.Please Hold on!
Data is Loading...
PORTFOLIO
SEARCH
SHOP
Nyheter om DMG
Vi hadde gleden av å samarbeide med Yellow Bird på Rådhusplassen tidligere i vinter rundt innspillingen av serien vi gleder oss til, nemlig Okkupert 2. Vi leverte for oppdraget en komplett «kongelig» sceneløsning foran Rådhuset med rød løper og PA for arrangementet. Vi takker for å få ha levert til et av Norges beste TV-serier (mener ihvertfall vi).

Serien kommer på Viaplay høsten 2017
(bilder fra Aftenposten)
0

Nyheter om DMG
Torsdag før den store verdenspremièren ble det holdt før visning av filmen Skjønnheten og Udyret på Vika Kino i Oslo. 
Vi leverte komplett Pressevegg for arrangementet i samarbeid med designfirmaet #artworx som er vår partner på pressevegger.
Vi takker igjen for et hyggelig samarbeid nok en gang. 

Trenger du pressevegg for ditt arrangement? Vi hjelper deg gjerne med vår partner Artworx på en komplett leveranse. Alt fra design til print og montering og avvikling. 
Vi kan også levere røde, blå eller andre farger på løpere, fakkelholdere med fakkel, sperrebånd, lydanlegg og lys. 


0

Utstyrsnytt
DMG EasyStream er en løsning og tjeneste for deg som ønsker å starte med Basic Streaming De siste årene har etterspørselen på alt fra video, streaming, plattformer og teknikk blitt mer og mer etterspurt. Naturlig nok kommer også behovet og ønske om enkle og rimelige alternativer. DMG Easystream er nettopp dette. En enkel basic streamingløsning som gir et profesjonelt inntrykk på nett og mange gode muligheter uten at det koster skjorta. Les mer om DMG EasyStream her 
0

PREVIOUS POSTSPage 1 of 2NO NEW POSTS
%d bloggere liker dette: