Good Contents Are Everywhere, But Here, We Deliver The Best of The Best.Please Hold on!
Data is Loading...
PORTFOLIO
SEARCH
SHOP

Hvilken løsning skal jeg velge?

Det er et hav av muligheter, utstyr, kvaliteter og annet som avgjør både pris og resultat. Ved å ha et fornuftig utgangspunkt i hva man ønsker som et resultat, er det også lettere å både finne riktig leverandør og løsning. Vi skal her prøve å gi deg et innblikk å hva du bør tenke på å hvilke løsninger vi i DMG kan tilby deg.

Kameravinkler

  Et godt utgangspunkt er å starte med å vite hvor mange kameravinkler ønsker man. Er det snakk om kun 1 kamera pekende fast på den personen som opptrer/snakker, eller trengs det en operatør/kameramann til å følge vedkommende på scenen?   Kanskje man ønsker både fjern og nærbilde for å gjøre videoen mer spennende? Bilde av publikum?   Spørsmålene er like mange som svarene og løsningene. Her har vi valgt å illustrere noen eksempler for hva du kan velge.

  • Text Hover
  • Text Hover
  • Text Hover
Proffe Økonomiløsninger

  Dette er løsningen for deg som ønsker et akseptabelt resultat, greit utvalg med muligheter og til en rimelig pris.

Hvilke muligheter har jeg?

  Her får du en absolutt god løsning mtp pris.   Hva kan jeg velge mellom?

Passer best i produksjoner der det er dagslys eller godt med scenelys/taklys/miljølys. Vi leier også ut lys til scene og film der det er behov.

Nyhet August 2016

  Som første selskap i Norge har vi anskaffet oss den helt nye teknologien til Livestream. Her får du et kamera som gjør jobben til 6. Passer perfekt til konferanser, møter, event eller foredrag i ymse størrelser.   Det er også muligheter med streaming av arrangementer ute da hele systemet vårt rundt MeVo er trådløst via 4G.

  • Text Hover
  • Text Hover
Konferanse og pro løsninger

  Konferanse og pro løsninger er tilpasset etter erfaring med store og avanserte konferanse, messer, foredrag og sceneshow der det inneholder mange vinkler eller få vinkler men lange avstander. Fjern intervju, opptak og supring i ulike settinger. Her har man de avanserte mulighetene og teknikken man trenger for et krevende teknisk arrangement som vil oppleves sømløst for seerene på nett eller i salen.

  • Text Hover
Enterprice og Arena

  For slike arrangementer, ta kontakt direkte med en av våre kundebehandlere.

  • Text Hover
%d bloggere liker dette: