Good Contents Are Everywhere, But Here, We Deliver The Best of The Best.Please Hold on!
Data is Loading...
PORTFOLIO
SEARCH
SHOP

Nyeste Karaoke teknologien!

Karaoke som det bør være!   Endelig kan vi lansere et karaoke produkt igjen vi stolt kan tilby våre kunder. Et helt nytt software system som vi har tilpasset til å samhandle med hardware fra oss, slik at du som bruker får en enkel og god opplevelse av det siste og beste innen karaokelåter, utvalg og lyrics.   Karaokepakken kommer som standard med:

  • MAC/PC Kontrollflate som inneholder 26.000 karaokelåter. (deler av utvalget trenger internett tilgang).
  • Lyd Mikser.
  • 2stk Mikrofoner.
  • 2stk Aktive høyttalere på stativ.
  • Gulvmonitor / skjerm.
  • Kabler og bruksanvisning.
Du kan bestille en enkel «gjør det selv pakke» eller som en del av en større leveranse til ditt arrangement fra oss. Vi tilbyr også transport og monteringstjenester for de som ønsker det.
Tilbud grunnpakke 2.990,- eks mva (for 1 brukerdag)

Valgfritt Tilbehør

Uansett om du velger en standardpakke eller ønsker og kombinere det med annen type underholdning som f.eks DJ eller band, har vi både tilbehøret og utstyret for dette.   Gjør kvelden til en helaften! Ta kontakt med oss for et godt tilbud.

AV & Bildeutstyr

Ønsker du kanskje en storskjerm eller muligheten til å ha teksten på et lerret for alle i salen? Vi har enten kablene eller boksene for dette om du har utstyret selv, eller alt av projektorer, skjermer og lerret om du trenger det også.

Fancy Image Box

Massive Dynamic has over 10 years of experience in Design. We take pride in delivering Intelligent Designs and Engaging Experiences for clients all over the World.

Fancy Image Box

Massive Dynamic has over 10 years of experience in Design. We take pride in delivering Intelligent Designs and Engaging Experiences for clients all over the World.

LYSEFFEKTER & DEKOR

Hva med å friske opp lokale til enten dans eller fest. Vi har alt av dekoreffekter til disco og dansegulv effekter til festen.

%d bloggere liker dette: