SNOW Pro Tri RGB

kr 0,00 Ta kontakt for leiepris

Quantity
Bransjestandarden har blitt enda bedre! SnowPAR™ Pro Tri 18 fra Snow Lighting er en profesjonell Slim PAR-type lampe, med 18 x 3 watt Tri-LED RGB.
Med Powercon og 3/5 pin DMX inn og ut har du det du trenger av profesjonelle tilkoblinger. Lampen er utstyrt med brakett for plassering på gulv og oppheng med teaterkrok, som også gjør det mulig å rotere lampen fritt. Frontglass beskytter LED-linsene og feste for sikkerhetswire sørger for trygg montering. 
Menyen har blitt kraftig forbedret med et mer brukervennlig grensesnitt. Dette gjør at oppsett av lampen går særdeles lettvint, selv for de som aldri har benyttet seg av slike lamper før. Med oppgraderte 28-graders linser oppnår du en meget fin fargemiks, uten RGB-skygger. Ferdige fargemakroer med selvforklarende tekst gjør valg av farge meget enkelt, selv i stand-alone og master/slave-modus. 
Lampen har i tillegg fått et «sound-to-light»-modus med mye høyere presisjon enn hva som er vanlig i denne prisklassen. En universal strømforsyning gjøre det mulig å bruke lampen på 100/110V like bra som på 230/240V. Med andre ord helt perfekt for turné utenfor Norges landesgrenser.

There are no reviews yet.

Be the first to review “SNOW Pro Tri RGB”